Perhatian Internet Marketer, Affiliate Marketer & Pemilik Bisnes yang struggle nak buat pemasaran kerana tak cukup bajet...

Kini Anda Mampu Lakukan Pemasaran Online Tanpa Perlu Buang Duit Yang Banyak. Saya sediakan 80 senarai Tools PERCUMA yang boleh bantu anda buat sales, engagement, pantau dan rangka pemasaran anda di media sosial.

Masa Untuk Anda Manipulasi Tools Percuma Untuk Pemasaran Online

abanglong 02 bg

Salam dan hai

Saya Abanglong Azmi. Saya berpengalaman dalam bidang penjenamaan, grafik dan pemasaran lebih 10 tahun. Pernah terlibat dalam bidang pengiklanan dalam agensi 4A's serta bekerjasama dengan pelbagai jenis pelanggan. Berikan saya 5 minit untuk saya terangkan bahawa kita tak semestinya perlukan bajet yang besar untuk lakukan pemasaran online, malah hingga 'zero' kos.

ANDA PASTI BIASA DENGAN SITUASI MACAM NI

Saya juga sama seperti anda dulu. Bila mula nak bisnes online memang terkial kial. Tak tau mana nak mula. Asyik langgar dinding je. Apa yang sifu bagitau semua saya buat padahal ada jenis marketing yang saya buat hanya bakar duit saja. Hancur! Apa pun tak jadi

Lepas tu saya cuba cuba pula buat FB ads. Ini pun main hentam kromo je. Guru pun bagitau tak habis. Ada cara tweak yang beliau tak bagitau. Last-last bungkus lagi. Bajet fb ads lebur macam tu je. Dah spend memang tak dapat baliklah. Ditambah pula dengan pelbagaiĀ  masalah luaran hingga buat saya jatuh terduduk.

Bermula dari situ saya belajar sendiri dan rujuk banyak ebook terutamanya dari luar negara. Saya berguru dengan ramai guru tapi kebanyakannya saya belajar sendiri. Saya cari semua tools PERCUMA yang saya boleh manipulasi untuk Pemasaran Online. Saya gunakan sampai maksimum hingga menghasilkan pendapatan yang berbaloi.

MEMPERKENALKAN

TEKNIK KEDEKUT 1.0

Manipulasi Tools Percuma Untuk Pemasaran Online.

Teknik Kedekut bukan hanya satu tapi ada 7 ebook khas yang menerangkan cara untuk anda setup dan manipulasi tools percuma tersebut untuk kepentingan bisnes anda.

Ia merangkumi beberapa perkara asas untuk anda mulakan pemasaran online tanpa bajet yang besar. Cukup dengan capaian internet dan media sosial sahaja. Teknik Kedekut akan menyentuh beberapa topik di bawah:

tk-main-lo

Ringkasan Manipulasi Tools Percuma

Di sini anda dapat ringkasan semua ebook yang menyentuh beberapa tools yang menjadi pilihan saya.

tk-landing-lo

Landingpage & Email Marketing

Di sini anda akan lihat bagiamana setup landingpage dan terus buat email marketing. Anda juga akan ditunjukkan mana nak dapatkan domain dan hosting percuma.

tk-graphic-lo

Tool Grafik dan Promosi

Anda akan ditunjukkan bagaimana gunakan tool grafik untuk tujuan promosi dan pemasaran anda. Ebook ini akan tunjukkan juga di mana nak dapatkan gambar royalty free, software video dan animasi, software 3D & 2D, sumber vector grafik, mockups, gif maker dan tools infografik dan poster.

tk-list-lo

Listbuilding Newbie Gaya Otai

Ebook ini akan tunjukkan bagaimana bina list cara newbie tapi boleh bergaya ala2 otai IM.

tk-monitor-lo

Sheduling dan Monitoring

Tool yang anda boleh gunakan untuk schedule post anda di media sosial dan monitor engagement.

tk-payment-lo

Payment & Invoicing

Tools untuk customer anda buat order dan invoicing lengkap untuk bisnes anda termasuk laporan tahunan seakan akan anda ada seorang penjaga akaun di dalam komputer anda.

tk-tools-lo

Tools Cheatlist

Senarai lengkap semua link tools yang anda boleh gunakan. Ada yang tidak tersenarai dalam ebook khas namun anda boleh lihat dan gunakan.

Bagaimana Teknik Kedekut Mampu Bantu Anda?

TK di buat mengikut pengalaman saya dan newbie lain yang baru nak mula pemasaran online.

Semua Tools Adalah PERCUMA

Tools percuma ini mampu menjimatkan kos pemasaran online anda ke tahap paling minimum.

Mudah Digunakan

Kebanyakan Tools adalah newbie friendly di mana walau anda tiada kemahiran IT dan pemasaran online masih mampu untuk lakukan.

Guna Sesuka Hati

Tiada bayaran. Semua FREE. jadi jika apa yang anda buat kurang menjadi anda masih tiada kerugian yang besar.

Apa Kata IM

Tak patut sangat harga Teknik Kedekut ni. Tak berbaloi dengan nilai yang diberi. Patutnya ebook ni harganya RM100 baru berbaloi šŸ™‚
azam
AD Omar
Designer
Saya baru tengok satu link pun dah ohsem! Real punya grafik. Memang untuk pro ni tapi dapat FREE je!
ariel
Ariel
Internet Marketer

BONUS UNTUK PEMBELI TEKNIK KEDEKUT

Anda akan dapat bonus ini jika anda dapatkan Teknik Kedekut sekarang

Graphics Mystic

Graphics Mystic

Bahan-bahan grafik yang anda boleh gunakan untuk promo dan pemasaran

LFP_Bonus_Offers

Ebook Internet Marketing

Anda akan dapat 8 ebook ini yang bernilai USD376

SAYA NAK TEKNIK KEDEKUT. BERAPA KOS?

Walaupun tools percuma kami tak boleh berikan secara percuma kerana ia penilaian dan kajian saya selama beberapa tahun. Hanya keluarkan sedikit kos saja untuk dapatkan ebook ni.

Harga ebook Teknik Kedekut pada mulanya saya ingin tetapkan pada RM97.

Tapi sempena aildilfitri saya cuma berikan dengan harga RM50 saja untuk semua 7 ebook dan 9 bonus yang bernilai RM1860.

CHOP! Sempena pelancaran, saya nak berikan harga special. Dapatkan Teknik Kedekut dengan harga RM30Ā sahaja jika anda beli sebelum Aildifitri ini.